Onlineyogakurs med Miriam Öhrn

7 dagar YOGA – Andning, Andlighet & Anatomi

Onlineyogakurs med Miriam Öhrn

Välkommen till en energiladdad kurs fylld av inspiration och insikt! Yoga är att medvetet rikta energi i banor genom kroppen för att främja hälsa, styrka, lätthet och smidighet. Du skapar en möjlighet för ett förhöjt allmäntillstånd. Den fysiska kroppen strävar alltid efter balans på alla nivåer. Ditt  medvetande söker alltid harmoni och att uttrycka den universella skapande kraft vi alla består av. Själens önskan är att vi alla återigen ska bli ett. En mänsklighet i harmoni med Modern jord och Fader himmel. Väljer du yoga säger du ja till att öppna dig för möjligheterna. Låt kroppen, medvetandet och själen leda vägen. De känner den innerligt väl. Låt oss utforska den tillsammans. Lycka, balans och flöde är ditt val!

Kursen kommer att ge dig:

  • Ökad kroppskännedom
  • Fysisk styrka och smidighet.
  • Tips om hur andlighet kan fungera i vardagen, att vara lyckligare helt enkelt!
  • Kunskap om hur yoga och anatomi hänger ihop och dess praktiska tillämpning.
  • Andningstekniker att använda i vardagen för mental klarhet, bryta stress och skapa lugn.
  • Snabba och enkla yogaövningar som du kan göra på jobbet eller när du åker buss.
  • ”Dagens Enklast Möjliga” för de dagar då energin tryter (men du vill ändå få nåt gjort!)

Med stor passion för yoga, andlighet och meditation ger Miriam Öhrn denna splitter nya kurs. Den har skapats ur önskan att utrusta dig med nycklar att få en härligare vardag. Finn balans, bli  smidigare och starkare. Med tekniker ur flera olika yogatraditioner och andliga skolor beskriver hon i stor detalj enkla och effektiva yogapass som lämpar sig för yogisar på alla nivåer. Med hennes långa erfarenhet att instruera yoga till elever i alla åldrar i ger hon dig ett nytt sätt att göra yoga hemma när det passar dig och i din egen takt.

Kursens innehåll:
Sju instruerade yogaklasser á cirka 20 min online. Videorna finns tillgängliga för dig att se när det passar dig. Hela kursen kommer att finnas tillgänglig för dig på YouTube.
Kurshäfte att ladda ner som pdf. Ha gärna tillgänglig när du ser videon. Här kommer det att finnas anatomibilder mm som jag kommer att ta upp under klassen. Skriv gärna ut häftet eller ha den öppen på din iPad/telefon (inte på samma dator/iPad som där du ser videon)
Onlineforum med kommentarsfält för dig att ställa frågor och diskutera med andra kursdeltagare.
Referenser i form av böcker och länkar som jag använder mig av. Du kan använda dessa för att fördjupa dig i de områden som intresserar dig.

Anmäl mig nu!

Anmälan till: Miriam@inwildperu.com

Pris 499 kr

Betala via: Swish 0704174319, bankgiro 5830-6168 eller via PayPal.

Inkluderar:
Sju yogavideor och kurshäftet.
Ställ frågor och diskutera dina favoritämnen i kommentarsfältet på YouTube.