Yoga på Kosteröarna

IMG_4407 - Kopia

OBS på nya hemsidan KOSTERYOGA.SE finns all info! 

 

Yoga på Ateljé Lövås Sydkoster

Kom till oss och gör yoga i fantastisk natur. Under sommar, höst och vår har vi yogaklasser för drop-in, för och eftersäsong ordnar vi även yogahelger. Varmt välkommen!

Välkommen att höra av dig med din förfrågan på arrangemang av guidning boende och/eller yoga för grupper. Vi tar gärna emot gruppbokningar när det passar er bäst.

För mer info ring Miriam på +46 704174319 eller maila på Miriam@kosteryoga.se

 

Privatlektion i yoga – online eller i Ateljén

  • Jobba med det du behöver just nu! Psoas, nedre rygg, korta baksida lår, lugnande ställningar eller en kombination av allt. Du bestämmer.
  • Fördjupa dig i ditt intresseområde och få verktyg att gå vidare. Är det kanske anatomi och yoga och hur de hör ihop. Hur man kan medvetet rikta energi genom kroppen i bestämda banor. Hur din kroppshållning påverkar din vardag.
  • Få hjälp att korrigera ställningarna och tips att fördjupa dig och nå längre fysiskt och energimässigt.

Boka privatlektion i yoga online eller i Ateljén 800 kr för 1,5 timme. Utformas enligt dina önskemål och behov.

 

7 dagar YOGA – Andning, Andlighet & Anatomi

Onlineyogakurs med Miriam Öhrn – yoga när det passar dig

Välkommen till en energiladdad kurs fylld av inspiration och insikt! Yoga är att medvetet rikta energi i banor genom kroppen för att främja hälsa, styrka, lätthet och smidighet. Du skapar en möjlighet för ett förhöjt allmäntillstånd. Den fysiska kroppen strävar alltid efter balans på alla nivåer. Ditt  medvetande söker alltid harmoni och att uttrycka den universella skapande kraft vi alla består av. Själens önskan är att vi alla återigen ska bli ett. En mänsklighet i harmoni med Modern jord och Fader himmel. Väljer du yoga säger du ja till att öppna dig för möjligheterna. Låt kroppen, medvetandet och själen leda vägen. De känner den innerligt väl. Låt oss utforska den tillsammans. Lycka, balans och flöde är ditt val!

Miriam har precis skapat en helt ny onlinekurs i yoga med sju instruerade videor med medföljande kurshäfte med detaljerade instruktioner och djupdykningar inom andning, anatomi och andlighet. Du ser videorna när de passar dig, de finns tillgängliga på YouTube.

Anmäl dig till: Miriam@inwildperu.com

Pris 499 kr

Betala via: Swish 0704174319, bankgiro 5830-6168 eller via PayPal.