Kurser samt School of Remembering, ATIH

KURSER OCH AKTIVITETER PÅ ATELJÉ LÖVÅS.

Här finner du först en Almanacka,sen presentation om Drunvalos kurs ATIH, efter det mer förklarande info om respektive kurs.

 

Almanacka: Lite längre ner finns mer info angående respektive kurs

 Alingsåstemplet, frekvensacceleration!
4 augusti, Alingsås samt kl.18.30 – ca 21, Nolby gård

Awakening The Illuminated Heart.
6 – 9 september, Ringkøbing, Jylland, Danmark

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
27 – 30 september, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige. Ankomst onsdag kväll den 26!

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
18 – 21 oktober, Molde, Norge

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
1 – 4 november. Piteå

2019

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
9:e samling på kvällen, 10 – 13 januari, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

 

FLERA KURSER UNDER PLANLÄGGNING!

Flera ATIH-kurser eller Alltet är kärlek? Både i Sverige, Norge och Danmark. Har du sex deltagare? Ring mig – jag kommer!

 

Käre besökare, här kommer en beskrivning av Drunvalos Melchizedeks kurs ATIH, Awakening The Illuminaded Heart.

Jag önskar dig Hjärtligt Välkommen till denna kurs.

” Den allra viktigaste resa vi någonsin kommer att göra är de 30 centimetrarna från hjärnan till hjärtat”. Grandmother Agnes Baker Pilgrim.

Och det är exakt vad vi kommer att göra och mycket, mycket mer.

I den här kursen kommer Drunvalos Melchizedeks samlade arbete att förmedlas. I ditt inre kan du redan det här och Drunvalo kallar det School of Remembering och själva kursen Awakening The Illuminated Heart.

Den innehåller uråldrig helig visdom från mysterieskolor i Egypten och från ursprungsbefolkningar från hela världen, kombinerad med vetenskapens  allra nyaste forskningsrön.

OBS! Delar av kursen är nu ett obligatorium inom NASA för dem som ska anställas till en högre befattning. Det är bland annat området som rör Coherence.

Kursen ger större kreativitet, bättre stresshantering, effektivare problemlösning och ett allmänt lugnare sätt att vara.

Kursen är upplagd med kortare block med forskningsbaserad teori och sen övningsuppgifter och meditationer för att förstå teorin i praktiken.

Du kommer att återupptäcka din allra heligaste plats i hjärtat och där till en mycket specifik punkt där du åter blir ETT med  ALLT.

Från just den här punkten kan vi Drömma en ny verklighet för Moder Jord.

Den här kursen beskriver och ger övningar där du till fullo förstår och kan hantera  Ascension.

Här möter du bland annat:

• Drunvalo Melchizedek’s The School of Remembering
• Claudette Melchizedek “Blå skola”, att genom dröm skapa från hjärtat.
• Meditationer
• Skillnaden mellan, Att skapa från hjärnan, Att skapa från hjärtat
• Du kommer att aktivera din gloria och dina strålar av ljus. Inom kyrkan benämnt korsgloria.
• Kunna styra processen med att öppna och stänga tredje ögat.
• Aktivera din Mer-Ka-Ba från hjärtat som då blir permanent och levande!
• Programmera Mer-Ka-Ban och skapa en extern  Mer-Ka-Ba.
•Förstå  Skapelseprocessen från hjärtat och att kunna vara delaktig i att skapa en ny framtid för mänskligheten.

Aktivera MERKABAN? Vad är det? Merkaban är ett elektriskt och elektromagnetiskt fält som roterar runt dig när den är aktiverad. Det är den som gör det möjligt att färdas till andra dimensioner och att välja om du vill reinkarnera eller inte. När den INTE är aktiverad har du inget val. Du reinkarnerar. Många traditioner har minnet kvar av Merkaban, Judarna har sin symbol – den 6-uddiga stjärnan, Arabvärlden har den flygande mattan, Det är ”Guds öga”, Hezekiels himmelsvagn, Tarots – Chariots of fire, Zulufolket i Afrika har den och mycket mera. Du förstår mer när du går kursen.

För att läsa om kursen på Drunvalos internationella hemsida klicka här

 Om du känner att det här är rätt för dig så är det min ödmjukaste önskan att vara din medvandrare.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,

Monica

PS. Det här ÄR en avancerad kurs. Men den passar alla! Är du van att meditera tar du lätt till dig det mesta och aktivering sker oftast direkt under kursen. Andra får sin aktivering hemma när man kan ta de olika delarna i sin egen takt. Den som är mer eller mindre nybörjare kan också få en direkt total aktivering för du är redo på ett inre plan, andra får med sig alla tekniker som behövs för att inom en snar framtid bryta igenom de begränsningar vi samlat på oss.

Det är dags nu. Du, vi är klara för ansvaret.

 

Mer info angående respektive kurs:

Alingsåstemplet, frekvensacceleration!
4 augusti, Alingsås samt kl.18.30 – ca 21, Nolby gård

Den 4 och 5:e augusti har Ingrid Krianon inspirativ målning. Jag klistrar in: Vi målar, umgås och gör utflykt till ett samlande– och förlösande energiområde. Skapelsens hörnstenar är redan satta i jord. Nu  2018 aktiveras innehållet / BLÅKOPIAN av UR-frekvensen som skapar en global Fredsanda(e)– sprungen ur Kärnan/roten! Kromana-Skapelseplanen manifesteras i en svindlande karusell, accelererande nygamla energisystem som legat vilande för att vi nu i precis rätt tid kan se de Androgyna tonsystemen blomma ut och ge en aspekt av Kristus till en nyvaken värld. Tiden är mogen att aktivera Ljusbärarnas hängivna arbete med full kraft i det fysiska – grävande, stöttande, strukturerande – att ge mod! Det är dags för de riktigt ”stora elefanterna” att trumpeta i politiken: Att ha fred och frid som rättesnöre i allt politiskt och socialt arbete. Att kreera Samarbetets tid över alla kulturer, gränser och system i EN  VILJA  –  EN  KÄLLA   för fred! För att läsa mera se www.ingridkrianon-jonankerholm.nu                                          

Nu är det så att målningen redan är fullbokad och många på kö.

Men, min uppgift är energiarbetet parallellt med Ingrids målning. Energiarbetet för en gruppacceleration för Alingsåstemplet, viktig del i Shamballahområdet.

Om du önskar: Var gärna med på energiarbete runt om i Alingsås under lördagen! Följ din intuition och kallelse om var du ska vara. Samling och stormeditation vid Nolby Gård, kl.18.30. Kostnad 50kr för dem som inte är med på målningen. Medtag stol, filt eller sittunderlag. Här finns begränsat med stolar och vi är ute i naturen.

Anmälan till monica@artofmonica.se med namn, mobil och mail.  Då kan jag nå er för att ge info även hastigt under lördagen om det skulle bli önskvärt.

 

 

Awakening The Illuminated Heart.
6 – 9 september, Ringkøbing, Jylland, Danmark
Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag.

Kontakta Sus för frågor som ev. boende, mat, hyreskostnad, vägbeskrivning osv.

Sus Graversen, sus1962@live.dk, 45-41402890

Anmälan med kontaktuppgifter samt frågor om kursinnehåll: Monica Ljungberg-Öhrn, monica@artofmonica.se, +46 708434606

Kostnad, kurspris direkt till Monica, 2950DKK eller 3900SEK till svenskt konto:

IBAN: SE7250000000051741193346    BIC/ SWIFT: ESSESESS

Ber om betalning senast dagen innan kursstart, alternativt kontant betalning när vi möts.

 

 

 

 Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
27 – 30 september, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige. OBS! Ankomst onsdag den 26.

Den här kursen anmäler du direkt till mig, den går INTE via Drunvalos hemsida.

Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 30:e på kvällen eller 1:e. OBS, ingen samling på onsdag kväll denna kurs. Vi möts till kursstart kl. 9 på torsdag.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

Kursen har hållits tre gånger tidigare och här är några kommentarer från deltagare:

Deva Ananda Om:  Jag rekommenderar Monica L-Ohrn s kurs ”Alltet är Kärlek mycket varmt. Det var intensivt inre och yttre arbete under fyra hela dagar, men det gav mig nya verktyg och ett vetande att allt verkligen hör ihop i hela Skapelsen och det just jag bidrar med är viktig t I varje andetag. Dags att manifestera det vi vill skapa på vår Jord och sluta anklaga andra ! 💜 Jag andas in ljus, kärlek och helande. Jag andas ut ljus, kärlek och helande till alla. Deva. Alltet är Kärlek! 💜

Christer : Kärleken flödar, vilka ord kan beskriva denna resa in i Allt som Är. Underbara Vän, Underbara Ängel, Ditt trollspö har än en gång fått mitt hjärta att svämma över. Med klarhet och tydlighet har Du fömedlat så kraftfulla verktyg att jag ännu inte kan greppa fullt ut vad som hänt. Din förmåga och Ditt sätt att vägleda har jag aldrig tidigare mött. Du är ”One of a Kind”, Du är det Du lär ut. Det är svårt att förstå att efter varje tillfälle jag deltagit i kurs hos Dig så är det det starkaste jag upplevt. Kan det ens vara möjligt att toppa detta<3 Jag vilar i full tillit att allt du lärt ut är befäst i mitt innersta. Kärlek Kärlek Kärlek

Marita: Denna kurs gav mig djupare förståelse och det känns i hela kroppen .Jobbar på Förskola där Beta våglängder stress mm. I går kände jag att jag var i Alfa frekvens hela dagen otroligt är så TACKSAM för det. Dessa redskap är unika och jag rekommenderar verkligen denna kursen som hade Världs Premiär. Monica tydlig pedagogisk och mycket kunnig erfaren delade kunskapen på ett Kärleksfullt sätt. Kan bara säga TACK MONICA från mitt hjärta. Vill gärna gå den en gång till för energin var så kärleksfull och har den med mig i vardagen.

Karin AS: Grattis alla som väljer gå ”ALLTET är kärlek”!! Så underbara frekvenser hela tiden 💞 Mycket djupgående healing, starka meditationer, vara i alfa å gamma vågors välgörande tillstånd, <3 andningen å torusfältet utvidgas, inre vetskap/förståelse ”konkritiseras”, ens geometriska former stabiliseras ytterligare, VARANDET i ALLTET är underbart. TAAACK Monica för att du finns ibland oss å gör detta möjligt!!💓 Du gör en enorm skillnad! Allt växande i dina kurser är fantastiskt 💖! denna gång: Vilket enormt lyft – 5:ans växel direkt! – svårt beskriva i ord-behöver upplevas – å tack vare alla övningar å nya tekniker fortsätter jag på hemmaplan

Karin F: Text natt till sista kursdagen: ”Monica, låt mig presentera mig. Jag är Karin, Atalaya, MaRa från den Galaktiska Federationen. Jag är här för att du kallat på mig. Du tyckte det var dags för ett återvändande, ett uppvaknande och en påminnelse om att jag är här för att fullfölja det löfte jag en gång avgett. Jag har nu signat upp och kommer göra allt jag kan för att förverkliga den önskan som fyller mitt hjärta. Med din hjälp Monica, har jag jag nu fått med mig de nycklar jag behöver i min vardag för att kunna hålla kursen – stadigt och med fast hand – i den riktning hjärtat vägleder mig………….”

”Tack Monica, ditt sätt att förmedlar esoterisk visdom på, är helt outstanding! Det gjorde att kunskapen togs in, integrerades och blev till en del av mig. Du utstrålar den livskraft och det djup som gör att jag känner mig tillräckligt trygg. Nu vet jag mer om vem jag är och varför jag är här. Thot och jag har haft daglig kontakt efter kursen och han ger mig vägledning som stärker, lyfter och stabiliserar.”

 

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. Den här kursen anmäler du direkt till Mari, den går INTE via Drunvalos hemsida.
18 – 21 oktober, Molde, Norge

Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Betalas  senast dagen innan kursstart Norsk konto: NORDEA 6580.23.95625. Svenskt konto: IBAN   SE7250000000051741193346     BIC/ SWIFT     ESSESESS

Anmälan och frågor om kursinnehåll till monica@artofmonica.se

Övrig info som boende, vägbeskrivningar m.m kontakta  Mari Williamsen Bugge  mariwbugge@yahoo.no, +47 41682070

 

Kursen har hållits tre gånger tidigare och här är några kommentarer från deltagare:

Deva Ananda Om:  Jag rekommenderar Monica L-Ohrn s kurs ”Alltet är Kärlek mycket varmt. Det var intensivt inre och yttre arbete under fyra hela dagar, men det gav mig nya verktyg och ett vetande att allt verkligen hör ihop i hela Skapelsen och det just jag bidrar med är viktig t I varje andetag. Dags att manifestera det vi vill skapa på vår Jord och sluta anklaga andra ! 💜 Jag andas in ljus, kärlek och helande. Jag andas ut ljus, kärlek och helande till alla. Deva. Alltet är Kärlek! 💜

Christer : Kärleken flödar, vilka ord kan beskriva denna resa in i Allt som Är. Underbara Vän, Underbara Ängel, Ditt trollspö har än en gång fått mitt hjärta att svämma över. Med klarhet och tydlighet har Du fömedlat så kraftfulla verktyg att jag ännu inte kan greppa fullt ut vad som hänt. Din förmåga och Ditt sätt att vägleda har jag aldrig tidigare mött. Du är ”One of a Kind”, Du är det Du lär ut. Det är svårt att förstå att efter varje tillfälle jag deltagit i kurs hos Dig så är det det starkaste jag upplevt. Kan det ens vara möjligt att toppa detta<3 Jag vilar i full tillit att allt du lärt ut är befäst i mitt innersta. Kärlek Kärlek Kärlek

Marita: Denna kurs gav mig djupare förståelse och det känns i hela kroppen .Jobbar på Förskola där Beta våglängder stress mm. I går kände jag att jag var i Alfa frekvens hela dagen otroligt är så TACKSAM för det. Dessa redskap är unika och jag rekommenderar verkligen denna kursen som hade Världs Premiär. Monica tydlig pedagogisk och mycket kunnig erfaren delade kunskapen på ett Kärleksfullt sätt. Kan bara säga TACK MONICA från mitt hjärta. Vill gärna gå den en gång till för energin var så kärleksfull och har den med mig i vardagen.

Karin AS: Grattis alla som väljer gå ”ALLTET är kärlek”!! Så underbara frekvenser hela tiden 💞 Mycket djupgående healing, starka meditationer, vara i alfa å gamma vågors välgörande tillstånd, <3 andningen å torusfältet utvidgas, inre vetskap/förståelse ”konkritiseras”, ens geometriska former stabiliseras ytterligare, VARANDET i ALLTET är underbart. TAAACK Monica för att du finns ibland oss å gör detta möjligt!!💓 Du gör en enorm skillnad! Allt växande i dina kurser är fantastiskt 💖! denna gång: Vilket enormt lyft – 5:ans växel direkt! – svårt beskriva i ord-behöver upplevas – å tack vare alla övningar å nya tekniker fortsätter jag på hemmaplan

Karin F: Text natt till sista kursdagen: ”Monica, låt mig presentera mig. Jag är Karin, Atalaya, MaRa från den Galaktiska Federationen. Jag är här för att du kallat på mig. Du tyckte det var dags för ett återvändande, ett uppvaknande och en påminnelse om att jag är här för att fullfölja det löfte jag en gång avgett. Jag har nu signat upp och kommer göra allt jag kan för att förverkliga den önskan som fyller mitt hjärta. Med din hjälp Monica, har jag jag nu fått med mig de nycklar jag behöver i min vardag för att kunna hålla kursen – stadigt och med fast hand – i den riktning hjärtat vägleder mig………….”

”Tack Monica, ditt sätt att förmedlar esoterisk visdom på, är helt outstanding! Det gjorde att kunskapen togs in, integrerades och blev till en del av mig. Du utstrålar den livskraft och det djup som gör att jag känner mig tillräckligt trygg. Nu vet jag mer om vem jag är och varför jag är här. Thot och jag har haft daglig kontakt efter kursen och han ger mig vägledning som stärker, lyfter och stabiliserar.”

 

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. Den här kursen anmäler du direkt till mig, den går INTE via Drunvalos hemsida.
1 – 4 november. Piteå

Kontaktperson: Karin Andersson Stenvall +46 768230623   mail: ljuskallan@gmail.com

Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag.
Pris: Kurspris, 3900 kr.  Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

Anmälan till monica@artofmonica.se,

Anmälan och frågor om kursinnehåll till monica@artofmonica, Mobil 0708434606.

Övrig info som boende, vägbeskrivningar m.m kontakta: Karin Andersson Stenvall +46 768230623   mail: ljuskallan@gmail.com

 

2019

Awakening The Illuminated Heart.
9:e samling på kvällen, 10 – 13 januari, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

Kursstart den 9:e kl.20.00. Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 13:e på kvällen eller 14:e.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

 

 

Det här gäller ATIH- kurserna:

För att registrera dig på Drunvalos hemsida klicka här.

Klicka på Enroll now.Skriv in namn tel. osv. men INGA nordiska bokstäver som ÅÄÖ, och ett Password!  Det kommer en förteckning med summan 14.99dollar. Betala med Visa eller Paypal.

Gå sen in igen på www.drunvalo.net, klicka på School of Remembering, leta upp och klicka på Login here, skriv in din mail på Username och samma Passord du skrev första gången.

Du kommer in på Din sida, Klicka på Workshops & Certificates, Till vänster kommer en rad med, Workshops, view all workshops, Teacher Monica Ljungberg-Öhrn, klicka på Search, leta upp rätt workshop och klicka på Register Now och en gång till Register Now.

Det verkar krångligt men skriv gärna ut den här delen och ta ett klick i taget. Har du problem- kontakta mig.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,
Monica

Kontakt info: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER, SVERIGE

Tel +46 (0)526 20349, Mobil +46 (0)708 434606, Fax +46 (0)526 20586.
Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se
Web, konst:www.artofmonica.se
Mail: monica@artofmonica.se

Betalning till: BG: 5679-7152, alternativt SWISH till 0708434606.
IBAN SE 725 0000 0000 5174 1193346       BIC ESSESESS      Org.nr 561104622701

När det gäller ATIH kurserna vill jag uppmärksamma dig på att du betalar halvt pris när du går om kursen om du tar en vän med, eller om du går om en tredje gång, då går du också för halvt pris. Ännu ett alternativ är att ta med två vänner och du betalar ingen kursavgift, endast boende kommer tillkommer.
Rekommenderad läsning: Drunvalo Melchizedek; The ancient secret of life Vol. 1 and 2; The Serpent of light; Living in the heart. Böcker kan beställas hos Regnbågens Böcker & Smycken i Göteborg   www.regnbagens.com

Kontaktinfo: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER Tel 0526 20349, Mobil 0708 434606, Fax 0526 20586.

Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se,Web, konst: www.artofmonica.se

Mail: monica@artofmonica.se

OBS! Oroväckande ofta försvinner mail. Om du inte får svar, maila igen, och ring mig! Detsamma gäller när det närmar sig kursstart om du inte hört från mig.

Jag ser fram till att möta Dig!

I Ödmjukhet/ Monica