Kurser samt School of Remembering, ATIH

KURSER OCH AKTIVITETER PÅ ATELJÉ LÖVÅS.

Här finner du först en Almanacka,sen presentation om Drunvalos kurs ATIH, efter det mer förklarande info om respektive kurs.

 

Almanacka: Lite längre ner finns mer info angående respektive kurs

Fördjupning del 2, MED NYTT MATERIAL FRÅN DRUNVALO
20 september på kvällen – 24 ca kl.12, Ateljé Lövås, Sydkoster.

Awakening The Illuminated Heart.
11:e samling på kvällen, 12 – 15 oktober, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

Awakening The Illuminated Heart.
26 – 29 oktober, Piteå, Sverige.

Awakening The Illuminated Heart.
1 – 4 november, Vuxenskolans lokaler, Lycksele, Sverige.

Awakening The Illuminated Heart.
10:e samling på kvällen, 11 – 14 januari 2018, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

 

FLERA KURSER UNDER PLANLÄGGNING!

Flera ATIH-kurser? Både i Sverige, Norge och Danmark. Har du sex deltagare? Ring mig – jag kommer!

 

Käre besökare, här kommer en beskrivning av Drunvalos Melchizedeks kurs ATIH, Awakening The Illuminaded Heart.

Jag önskar dig Hjärtligt Välkommen till denna kurs.

” Den allra viktigaste resa vi någonsin kommer att göra är de 30 centimetrarna från hjärnan till hjärtat”. Grandmother Agnes Baker Pilgrim.

Och det är exakt vad vi kommer att göra och mycket, mycket mer.

I den här kursen kommer Drunvalos Melchizedeks samlade arbete att förmedlas. I ditt inre kan du redan det här och Drunvalo kallar det School of Remembering och själva kursen Awakening The Illuminated Heart.

Den innehåller uråldrig helig visdom från mysterieskolor i Egypten och från ursprungsbefolkningar från hela världen, kombinerad med vetenskapens  allra nyaste forskningsrön.

OBS! Delar av kursen är nu ett obligatorium inom NASA för dem som ska anställas till en högre befattning. Det är bland annat området som rör Coherence.

Kursen ger större kreativitet, bättre stresshantering, effektivare problemlösning och ett allmänt lugnare sätt att vara.

Kursen är upplagd med kortare block med forskningsbaserad teori och sen övningsuppgifter och meditationer för att förstå teorin i praktiken.

Du kommer att återupptäcka din allra heligaste plats i hjärtat och där till en mycket specifik punkt där du åter blir ETT med  ALLT.

Från just den här punkten kan vi Drömma en ny verklighet för Moder Jord.

Den här kursen beskriver och ger övningar där du till fullo förstår och kan hantera  Ascension.

Här möter du bland annat:

• Drunvalo Melchizedek’s The School of Remembering
• Claudette Melchizedek “Blå skola”, att genom dröm skapa från hjärtat.
• Meditationer
• Skillnaden mellan, Att skapa från hjärnan, Att skapa från hjärtat
• Du kommer att aktivera din gloria och dina strålar av ljus. Inom kyrkan benämnt korsgloria.
• Kunna styra processen med att öppna och stänga tredje ögat.
• Aktivera din Mer-Ka-Ba från hjärtat som då blir permanent och levande!
• Programmera Mer-Ka-Ban och skapa en extern  Mer-Ka-Ba.
•Förstå  Skapelseprocessen från hjärtat och att kunna vara delaktig i att skapa en ny framtid för mänskligheten.

Aktivera MERKABAN? Vad är det? Merkaban är ett elektriskt och elektromagnetiskt fält som roterar runt dig när den är aktiverad. Det är den som gör det möjligt att färdas till andra dimensioner och att välja om du vill reinkarnera eller inte. När den INTE är aktiverad har du inget val. Du reinkarnerar. Många traditioner har minnet kvar av Merkaban, Judarna har sin symbol – den 6-uddiga stjärnan, Arabvärlden har den flygande mattan, Det är ”Guds öga”, Hezekiels himmelsvagn, Tarots – Chariots of fire, Zulufolket i Afrika har den och mycket mera. Du förstår mer när du går kursen.

För att läsa om kursen på Drunvalos internationella hemsida klicka här

 Om du känner att det här är rätt för dig så är det min ödmjukaste önskan att vara din medvandrare.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,

Monica

PS. Det här ÄR en avancerad kurs. Men den passar alla! Är du van att meditera tar du lätt till dig det mesta och aktivering sker oftast direkt under kursen. Andra får sin aktivering hemma när man kan ta de olika delarna i sin egen takt. Den som är mer eller mindre nybörjare kan också få en direkt total aktivering för du är redo på ett inre plan, andra får med sig alla tekniker som behövs för att inom en snar framtid bryta igenom de begränsningar vi samlat på oss.

Det är dags nu. Du, vi är klara för ansvaret.

 

Mer info angående respektive kurs:

Fördjupning del 2, MED NYTT MATERIAL FRÅN DRUNVALO
20 – 24 september , Ateljé Lövås, Sydkoster. Kursstart den 20:e kl.20.00. Kurstider 9.00 – ca 18.00 varje dag. Avlsutning söndag den 24:e, ca kl.12.

Frekvenshöjningskurs; Att leva mitt i livet – här och nu! OBS! Öppen för alla. Innehåller bland annat fördjupningsmaterial till ATIH kurserna och ÄR EN FÖRBEREDELSE till Drunvalos kommande kurs Cosmic Grace. Han har släppt nytt material som vi kan träna på inför Cosmic Grace. Ny forskning, blandat med meditationer och frekvenshöjande övningar. Allt för att lättare hålla balansen i den du ÄR, mitt i vardagen. Det är en fortsättning på Fördjupning del 1, men kommer att omfatta lite andra ämnen.

Några ord från deltagare i mars: ” Utav hela mitt hjärta kan jag varmt rekommendera denna kurs som går rakt in i hjärtat och man är bara i kärlek och enhet med alla och alltet”.

Sigrid: ”Av alla de kurser jag har gått i mitt långa liv så är det Fördjupningskurs 2 jag känner att jag har med mig mest av. Så många praktiska övningar som vem som helst kan ta till sig. I värdefulla forskningsresultat har vi fått ta del av livsavgörande resultat på ett lättförståeligt sätt. Vattnets livsviktiga betydelse har jag definitivt tagit till mitt hjärta. Förklarat och väglett av den mest kompetenta Kurslärare jag har mött. Här kan vi prata om Rätt Kvinna På Rätt Plats. Fin samvaro med underbara människor och den blandning som då blir mellan humor och allvar gör att man orkar ta in all den information och energi som här ges. Att jag sen har gått den här kursen på Koster gör ju inte saken sämre. Jag kan varmt rekommendera denna kurs! Tveka inte! Ta chansen! Den förändrar livet, jag lovar.”

Marie: ”Jag rekommenderar den av hela mitt hjärta. Har denna helgen varit på fördjupningskurs hos underbara Monica på Sydkoster. Jag visste inte vad jag kunde förvänta mig men är överväldigad. Av helheten, av all kärlek från alla på kursen från alla dimensioner, av alla upplevelser som inte finns ord att beskriva. Man måste uppleva det själv. Från kursen tar jag med mig massor av ny kunskap och också flera verktyg som ger ett lugn. Jag känner mig helt klart annorlunda, så orubbligt lugn, med en djupare förståelse för att allt börjar inifrån. Ifrån hjärtat. Känner ansvar och också möjligheter. Jag spritter i hela kroppen av iver för att sprida kunskapen vidare. TACK Monica, för ALLT, för ditt kärleksfulla sätt att visa oss vägen framåt. Vi är förenade i kärlek, vi är ett. Rekommenderar av hela mitt hjärta denna kurs.”

Sveinung: ”Tacksam för den underbara kursen som nog var en av de bästa jag har varit med om med så många praktiska tips och upplevelser <3”

Maria: ”Innerligt TACK Monica för en härlig kurs! Med din gränslösa värme och närvaro har du kärleksfullt lotsat oss till en ännu djupare förståelse för livet och de föränderliga förutsättningarna i den nya tid vi lever i. Att få komma till Koster och uppleva den starka enhet och kärlek som skapas bland alla kursdeltagare på dina kurser är en upplevelse som jag bär med mig i hjärtat. Kursen har både givit mig ännu fler kraftfulla verktyg att använda i livet och vardagen, men också påmint mig om viktiga perspektiv, om vem jag är och allt jag kan. Du är en fantastisk kursledare på alla sätt och vis och jag är så tacksam för allt du delar med dig av till oss <3″

Lill: ”När jag gick fördjupningskursen hos Monica föll mycket på plats både teoretiskt och personligt. Monica har en enastående förmåga att ödmjukt och med stor kunskap leda oss till djupare förståelse för vår del i Universums storhet. Vi fick med oss en hel del värdefulla vardagsverktyg för att kunna leva i kärlek och balans. Det starkaste för mig var en övning där vi fick möta mästarna i varandra.  Jag känner djup tacksamhet och tillit efter kursen. Den vackra miljön i Monicas ateljé och  omgivningarna på Koster bidrar på ett fint sätt till helheten.”

Kurspris, 3200 kr. Boende 4 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4000kr. Enkelrum inklusive kurs 4560kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart. För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig.
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

 

Awakening The Illuminated Heart.
11:e samling på kvällen, 12 – 15 oktober, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.
Kursstart den 11:e kl.20.00. Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 15:e på kvällen eller 16:e.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

 

Awakening The Illuminated Heart.
26 – 29 oktober, Piteå, Sverige.

Info angående anmälan och frågor om kursen: kontakta Monica på monica@artofmonica.se eller 0708434606. Ange namn, adress, mail, mobil.

Info angående frågor om boende, vägbeskrivningar, ev. mat, övriga kostnader m.m: kontakta  Karin Andersson-Stenvall, ljuskallan@gmail.com, 0768230623, 0911240837

Kurspris, 3900 kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

 

 

Awakening The Illuminated Heart.
1 – 4 november, Vuxenskolans lokaler, Lycksele, Sverige.

Info angående anmälan och frågor om kursen: kontakta Monica på monica@artofmonica.se eller 0708434606. Ange namn, adress, mail, mobil.

Info angående frågor om boende, vägbeskrivningar m.m: kontakta Ann-Christin Olofsson +46 738365250 annchristin2008@hotmail.com

Kurspris, 3900 kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

 

Awakening The Illuminated Heart.
10:e samling på kvällen, 11 – 14 januari 2018, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.
Kursstart den 10:e kl.20.00. Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 14:e på kvällen eller 15:e.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

För att registrera dig på Drunvalos hemsida klicka här.

Klicka på Enroll now.Skriv in namn tel. osv. men INGA nordiska bokstäver som ÅÄÖ, och ett Password!  Det kommer en förteckning med summan 14.99dollar. Betala med Visa eller Paypal.

Gå sen in igen på www.drunvalo.net, klicka på School of Remembering, leta upp och klicka på Login here, skriv in din mail på Username och samma Passord du skrev första gången.

Du kommer in på Din sida, Klicka på Workshops & Certificates, Till vänster kommer en rad med, Workshops, view all workshops, Teacher Monica Ljungberg-Öhrn, klicka på Search, leta upp rätt workshop och klicka på Register Now och en gång till Register Now.

Det verkar krångligt men skriv gärna ut den här delen och ta ett klick i taget. Har du problem- kontakta mig.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,
Monica

Kontakt info: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER, SVERIGE

Tel +46 (0)526 20349, Mobil +46 (0)708 434606, Fax +46 (0)526 20586.
Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se
Web, konst:www.artofmonica.se
Mail: monica@artofmonica.se

Betalning till: BG: 5679-7152, alternativt SWISH till 0708434606.
IBAN SE 725 0000 0000 5174 1193346       BIC ESSESESS      Org.nr 561104622701

När det gäller ATIH kurserna vill jag uppmärksamma dig på att du betalar halvt pris när du går om kursen om du tar en vän med, eller om du går om en tredje gång, då går du också för halvt pris. Ännu ett alternativ är att ta med två vänner och du betalar ingen kursavgift, endast boende kommer tillkommer.
Rekommenderad läsning: Drunvalo Melchizedek; The ancient secret of life Vol. 1 and 2; The Serpent of light; Living in the heart. Böcker kan beställas hos Regnbågens Böcker & Smycken i Göteborg   www.regnbagens.com

Kontaktinfo: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER Tel 0526 20349, Mobil 0708 434606, Fax 0526 20586.

Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se,Web, konst: www.artofmonica.se

Mail: monica@artofmonica.se

OBS! Oroväckande ofta försvinner mail. Om du inte får svar, maila igen, och ring mig! Detsamma gäller när det närmar sig kursstart om du inte hört från mig.

Jag ser fram till att möta Dig!

I Ödmjukhet/ Monica