Kurser samt School of Remembering, ATIH

KURSER OCH AKTIVITETER PÅ ATELJÉ LÖVÅS.

Här finner du först en Almanacka,sen presentation om Drunvalos kurs ATIH, efter det mer förklarande info om respektive kurs.

 

Almanacka: Lite längre ner finns mer info angående respektive kurs

 

2019

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
9:e samling på kvällen, 10 – 13 januari, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
7 – 10 februari,
Gammel Kalkbrænderi Vej 8, st. tv 2100 København Ø, Danmark

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
21 – 24 februari. Dorotea, Sverige

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
21 – 24 mars.
Gammel Kalkbrænderi Vej 8, st. tv 2100 København Ø, Danmark

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH.
4 – 7 april, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige. Ankomst onsdag kväll den 3!

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
25- 28april, Spiragården i Åre, Undersåker, Sverige.

 

 

FLERA KURSER UNDER PLANLÄGGNING!

Flera ATIH-kurser eller Alltet är kärlek? Både i Sverige, Norge och Danmark. Har du sex deltagare? Ring mig – jag kommer!

 

Käre besökare, här kommer en beskrivning av Drunvalos Melchizedeks kurs ATIH, Awakening The Illuminaded Heart.

Jag önskar dig Hjärtligt Välkommen till denna kurs.

” Den allra viktigaste resa vi någonsin kommer att göra är de 30 centimetrarna från hjärnan till hjärtat”. Grandmother Agnes Baker Pilgrim.

Och det är exakt vad vi kommer att göra och mycket, mycket mer.

I den här kursen kommer Drunvalos Melchizedeks samlade arbete att förmedlas. I ditt inre kan du redan det här och Drunvalo kallar det School of Remembering och själva kursen Awakening The Illuminated Heart.

Den innehåller uråldrig helig visdom från mysterieskolor i Egypten och från ursprungsbefolkningar från hela världen, kombinerad med vetenskapens  allra nyaste forskningsrön.

OBS! Delar av kursen är nu ett obligatorium inom NASA för dem som ska anställas till en högre befattning. Det är bland annat området som rör Coherence.

Kursen ger större kreativitet, bättre stresshantering, effektivare problemlösning och ett allmänt lugnare sätt att vara.

Kursen är upplagd med kortare block med forskningsbaserad teori och sen övningsuppgifter och meditationer för att förstå teorin i praktiken.

Du kommer att återupptäcka din allra heligaste plats i hjärtat och där till en mycket specifik punkt där du åter blir ETT med  ALLT.

Från just den här punkten kan vi Drömma en ny verklighet för Moder Jord.

Den här kursen beskriver och ger övningar där du till fullo förstår och kan hantera  Ascension.

Här möter du bland annat:

• Drunvalo Melchizedek’s The School of Remembering
• Claudette Melchizedek “Blå skola”, att genom dröm skapa från hjärtat.
• Meditationer
• Skillnaden mellan, Att skapa från hjärnan, Att skapa från hjärtat
• Du kommer att aktivera din gloria och dina strålar av ljus. Inom kyrkan benämnt korsgloria.
• Kunna styra processen med att öppna och stänga tredje ögat.
• Aktivera din Mer-Ka-Ba från hjärtat som då blir permanent och levande!
• Programmera Mer-Ka-Ban och skapa en extern  Mer-Ka-Ba.
•Förstå  Skapelseprocessen från hjärtat och att kunna vara delaktig i att skapa en ny framtid för mänskligheten.

Aktivera MERKABAN? Vad är det? Merkaban är ett elektriskt och elektromagnetiskt fält som roterar runt dig när den är aktiverad. Det är den som gör det möjligt att färdas till andra dimensioner och att välja om du vill reinkarnera eller inte. När den INTE är aktiverad har du inget val. Du reinkarnerar. Många traditioner har minnet kvar av Merkaban, Judarna har sin symbol – den 6-uddiga stjärnan, Arabvärlden har den flygande mattan, Det är ”Guds öga”, Hezekiels himmelsvagn, Tarots – Chariots of fire, Zulufolket i Afrika har den och mycket mera. Du förstår mer när du går kursen.

För att läsa om kursen på Drunvalos internationella hemsida klicka här

 Om du känner att det här är rätt för dig så är det min ödmjukaste önskan att vara din medvandrare.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,

Monica

PS. Det här ÄR en avancerad kurs. Men den passar alla! Är du van att meditera tar du lätt till dig det mesta och aktivering sker oftast direkt under kursen. Andra får sin aktivering hemma när man kan ta de olika delarna i sin egen takt. Den som är mer eller mindre nybörjare kan också få en direkt total aktivering för du är redo på ett inre plan, andra får med sig alla tekniker som behövs för att inom en snar framtid bryta igenom de begränsningar vi samlat på oss.

Det är dags nu. Du, vi är klara för ansvaret.

 

Drunvalos kurs: ALLTET ÄR KÄRLEK, ett litet försök till beskrivning.

Det lättaste sättet at t beskriva den här kursen är att ATIH-står för Alpha-våglängden i vår hjärna där vi får möljighet att låta hjärtat styra vårt liv i stället för hjärnan. Den här kursen är ett helt steg ovanför och kort sagt motsvarar Gamma-våglängden. Kursen är upplagd som ATIH med healing, forskning, övningar och mer meditation för att känna på det Drunvalo vill förmedla.

Stickord: Trimerkaba, Ankhing, Gudomlig Geometri-healing runt vår kropp, Rensa pinealkörteln, mänsklighetens roll i matrix?, Smaragdtavlorna, Halls of Amenti, Birkeland currents, Michael Rodins coil….och mycket mer!

Och här är några kommentarer från deltagare:

Maria: Tacksamheten svämmar över när jag tänker på vilket slit jag har haft de sista åren och jämför med hur mitt liv varit de senaste två månaderna sen jag kom hem från Koster och kursen Alltet är Kärlek. Det har skett en förvandling och en transformation i mig som jag inte trodde var möjlig. Samma liv, samma utmaningar, men äntligen, äntligen förståelse och insikt för hur jag kan ta hand om mig själv och mitt inre på ett hållbart sätt och gå genom livet med kärlek, balans och harmoni. Jag förstår att jag haft pusselbitarna länge. På Alltet är Kärlek landade saker och ting på plats och nu förmår jag använda dessa verktyg som en helhet. Det är fantastiskt! Äntligen mår jag bra. Efter år av utmattning, gamla hjulspår och en känsla att behöva kämpa så mycket så har jag fortfarande lite tvekan och undrar ibland om det verkligen bär, men för varje dag som går så växer tilliten och känslan att jag faktiskt hittat hem. Att jag kan det här. Och att livet är oändligt gott. Innerligt TACK Monica!

Ann: Den healing och kärlek jag upplevt under dessa 4 dagar har fört mig närmare mig själv. Insikten om att jag är del av en större enhet har djupnat och kontakten inåt/utåt/uppåt har stärkt. Jag vet att jag skapar mitt liv, min DNA och därigenom vet jag att allt är möjligt, mitt liv är obegränsat. Tack Monica för att du gör det möjligt, ditt underbara enkla sätt att förmedla något så ”ogreppbart” ökar min tro på att allt är gott. All KÄRLEK till dig och till alla underbara människor som gör denna resan.

Ia: Min upplevelse: kursen var/är fantastisk, omtumlande och jag upplever en tydlig förändring i hjärnan, jag kan känna hur det strålar från den- frekvenser-ljudvågor som fortplantas ut i Alltet.Tacksamhet, kärlek, frid, oändlig nåd…..Amenti-meditationen – Kärt, kärt återseende – mitt huvud som ändrade form-raderna, (kanske tre) med siffror på båda sidorna av hjärnan som rörde sig i i högt tempo- lysande blå struktur fyller upp hela mitt synfält- jag avslutar meditationen i strålande vibrerande solljus överallt, allt som är…

Fredrik: Kursen, Alltet är kärlek, fördjupade min kontakt med den gudomliga kärleken i hjärtat samt gav många nya insikter, visdom och nödvändiga verktyg för att kunna vila i hjärtat samt hålla en hög vibration/ hantera vardagens utmaningar under förändringarnas tid.  Monica delade generöst och med glimten i hjärtat, med sig av all kunskap och visdom samt guidade oss igenom många fantastiska healingövningar. En fin blandning mellan teori och olika övningar som förde mig i kontakt med alltet där jag upplevde mig själv expanderad, som ljus, kärlek och obegränsad glädje. Stort tack för denna transformerande upplevelse som fördjupar kontakten med kärleken i hjärtat samt för oss in i nya obegränsade medvetandetillstånd. : )  : )

Marika:” På kursen Alltet är Kärlek skapades magi. Möten med alla kärleksfulla medmänniskor, främmande men ändå så bekanta. Med fina, ödmjuka och kärleksfulla Monica som kursledare kände jag mig trygg. Trygg att resa inom mig själv under de fantastiska meditationer vi gjorde. Så för mig var kursen utveckling, kärlek, healing, bubblande glädje, stillhet, salighet, vördnad inför alltet, skratt, gråt, möten. Kursen fortsätter inom mig varje dag. Tack Monica “

Deva Ananda Om:  Jag rekommenderar Monica L-Ohrn s kurs ”Alltet är Kärlek mycket varmt. Det var intensivt inre och yttre arbete under fyra hela dagar, men det gav mig nya verktyg och ett vetande att allt verkligen hör ihop i hela Skapelsen och det just jag bidrar med är viktig t I varje andetag. Dags att manifestera det vi vill skapa på vår Jord och sluta anklaga andra ! 💜 Jag andas in ljus, kärlek och helande. Jag andas ut ljus, kärlek och helande till alla. Deva. Alltet är Kärlek! 💜

Christer : Kärleken flödar, vilka ord kan beskriva denna resa in i Allt som Är. Underbara Vän, Underbara Ängel, Ditt trollspö har än en gång fått mitt hjärta att svämma över. Med klarhet och tydlighet har Du fömedlat så kraftfulla verktyg att jag ännu inte kan greppa fullt ut vad som hänt. Din förmåga och Ditt sätt att vägleda har jag aldrig tidigare mött. Du är ”One of a Kind”, Du är det Du lär ut. Det är svårt att förstå att efter varje tillfälle jag deltagit i kurs hos Dig så är det det starkaste jag upplevt. Kan det ens vara möjligt att toppa detta<3 Jag vilar i full tillit att allt du lärt ut är befäst i mitt innersta. Kärlek Kärlek Kärlek

Marita: Denna kurs gav mig djupare förståelse och det känns i hela kroppen .Jobbar på Förskola där Beta våglängder stress mm. I går kände jag att jag var i Alfa frekvens hela dagen otroligt är så TACKSAM för det. Dessa redskap är unika och jag rekommenderar verkligen denna kursen som hade Världs Premiär. Monica tydlig pedagogisk och mycket kunnig erfaren delade kunskapen på ett Kärleksfullt sätt. Kan bara säga TACK MONICA från mitt hjärta. Vill gärna gå den en gång till för energin var så kärleksfull och har den med mig i vardagen.

Karin AS: Grattis alla som väljer gå ”ALLTET är kärlek”!! Så underbara frekvenser hela tiden 💞 Mycket djupgående healing, starka meditationer, vara i alfa å gamma vågors välgörande tillstånd, <3 andningen å torusfältet utvidgas, inre vetskap/förståelse ”konkritiseras”, ens geometriska former stabiliseras ytterligare, VARANDET i ALLTET är underbart. TAAACK Monica för att du finns ibland oss å gör detta möjligt!!💓 Du gör en enorm skillnad! Allt växande i dina kurser är fantastiskt 💖! denna gång: Vilket enormt lyft – 5:ans växel direkt! – svårt beskriva i ord-behöver upplevas – å tack vare alla övningar å nya tekniker fortsätter jag på hemmaplan

Karin F: Text natt till sista kursdagen: ”Monica, låt mig presentera mig. Jag är Karin, Atalaya, MaRa från den Galaktiska Federationen. Jag är här för att du kallat på mig. Du tyckte det var dags för ett återvändande, ett uppvaknande och en påminnelse om att jag är här för att fullfölja det löfte jag en gång avgett. Jag har nu signat upp och kommer göra allt jag kan för att förverkliga den önskan som fyller mitt hjärta. Med din hjälp Monica, har jag jag nu fått med mig de nycklar jag behöver i min vardag för att kunna hålla kursen – stadigt och med fast hand – i den riktning hjärtat vägleder mig………….”

”Tack Monica, ditt sätt att förmedlar esoterisk visdom på, är helt outstanding! Det gjorde att kunskapen togs in, integrerades och blev till en del av mig. Du utstrålar den livskraft och det djup som gör att jag känner mig tillräckligt trygg. Nu vet jag mer om vem jag är och varför jag är här. Thot och jag har haft daglig kontakt efter kursen och han ger mig vägledning som stärker, lyfter och stabiliserar.”

 

 

 

2019

Awakening The Illuminated Heart.
9:e samling på kvällen, 10 – 13 januari, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige.

Kursstart den 9:e kl.20.00. Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 13:e på kvällen eller 14:e.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

 

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
7 – 10 februari,
Gammel Kalkbrænderi Vej 8, st. tv 2100 København Ø, Danmark

För att läsa om kursen, se text ovan.

Kontaktperson gällande allt praktiskt i Köpenhamn: Kim Berge Hansen se: www.unibalance.dk/kursus
Kontaktperson gällande kurs och innehåll, samt anmälan till: Monica Ljungberg Öhrn, +46 708434606, mail: monica@artofmonica.se
Her er direkte link til ATIH : www.unibalance.dk/atih

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. Den här kursen anmäler du direkt till mig, den går INTE via Drunvalos hemsida
21 – 24 februari. Dorotea, Sverige

För att läsa om kursen, se text ovan.

Kontaktperson gällande allt praktiskt som boende, vägbeskrivningar m.m kontakta: Maria Hahlin mail:maria@hahlin.com, mobil 0706656771

Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag.
Pris: Kurspris, 3900 kr.  Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

Anmälan och frågor om kursinnehåll till monica@artofmonica, Mobil 0708434606.

 

 

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. Den här kursen anmäler du direkt till mig, den går INTE via Drunvalos hemsida
21 – 24 mars.
Gammel Kalkbrænderi Vej 8, st. tv 2100 København Ø, Danmark

För att läsa om kursen, se text ovan.

Kontaktperson gällande allt i Köpenhamn: Kim Berge Hansen se: www.unibalance.dk/kursus
Kontaktperson gällande kurs och innehåll, samt anmälan till: Monica Ljungberg Öhrn, +46 708434606, mail: monica@artofmonica.se
Her er direkte link til ATIH : www.unibalance.dk/atih

 

 

Alltet är kärlek. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. OBS! Det är en ren fortsättning på ATIH. Den här kursen anmäler du direkt till mig, den går INTE via Drunvalos hemsida
4 – 7 april, Ateljé Lövås, Sydkoster, Sverige. Ankomst onsdag kväll den 3!

För att läsa om kursen, se text ovan.

Kursstart den 4:e kl.9.00. Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag. Avresa den 7:e på kvällen eller 8:e.
Pris: Kurspris, 3900 kr. Boende 5 nätter i dubbelrum 200kr/natt, samt kurs Totalt 4900kr. Enkelrum inklusive kurs 5600kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

För dig från Norge och Danmark, betala gärna med kort här i Ateljén, det är billigast för dig
Mat lagar du i självhushåll.
Anmälan till monica@artofmonica.se Ange namn, adress, mail, mobil, enkel eller dubbelrum, samt om det är ok med 15 min. promenad/ cykeltur.

 

Awakening The Illuminated Heart. ATIH
25- 28 april, Spiragården i Åre, Undersåker, Sverige.

 För att läsa om kursen, se text ovan.

Kontaktperson gällande allt praktiskt som boende, vägbeskrivningar m.m kontakta:

Lisa Tangen, Spiragården Åre i Undersåker

Kontakta helst per telefon eller sms: 070-642 65 85
Facebook företagssida: Spiragården Åre
Hemsida: spiragardenare.se (under uppbyggnad)
Boende:
Enklare boende på madrass i kurssalen finns på Spiragården. 250 kr inkl. Frukost
Boende på trevligt pensionat ”Åre Fjällsätra” 1,5 km från Spiragården ca: 450kr (del i dubbelrum) inkl. Frukostbuffe.
Vandrarhem ”Södergården” 0,5 km från Spiragården, ca 400kr (del i 3 bäddsrum) utan frukost.
Med tanke på att det är veckan efter påsk, bör boende bokas i god tid.
Mat:
Lunch, fika, frukt , te, kaffe ingår i kurspriset.
Frukost & middag kan ordnas mot tillägg.
Färdsätt:
Bil till Undersåker
Tåg till Undersåker. Tågstationen är 1,5 km från Spiragården.
Flyg till Åre Östersund flygplats, 8 mil från Undersåker, flygtaxi eller hämtning mot tillägg.
Med vänlig hälsning,
/ Lisa
Länk till fcebook och Spiragården, https://www.facebook.com/spiralisa/?fb_dtsg_ag=AdybZBjAIwqWdrQf86UJLPqTqHT2W-v6dNnErjgeLHzeCg%3AAdzUhVGDo6BOGN7lRMXF_1hr2IRIUQP9kGTE369CxizVQg

 

Kurstider 9.00 – 18.00 varje dag.
Pris: Kurspris, inklusive Lunch, fika, frukt , te, kaffe 4700 kr.  Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606.

Anmälan och frågor om kursinnehåll till Monica, monica@artofmonica, Mobil 0708434606.

 

 

 

”Alltet-kurserna” behöver INTE registreras på Drunvalos hemsida. Jag förklarar mer på själva kursen.

Det här gäller ATIH- kurserna:

För att registrera dig på Drunvalos hemsida klicka här.

Klicka på Enroll now.Skriv in namn tel. osv. men INGA nordiska bokstäver som ÅÄÖ, och ett Password!  Det kommer en förteckning med summan 14.99dollar. Betala med Visa eller Paypal.

Gå sen in igen på www.drunvalo.net, klicka på School of Remembering, leta upp och klicka på Login here, skriv in din mail på Username och samma Passord du skrev första gången.

Du kommer in på Din sida, Klicka på Workshops & Certificates, Till vänster kommer en rad med, Workshops, view all workshops, Teacher Monica Ljungberg-Öhrn, klicka på Search, leta upp rätt workshop och klicka på Register Now och en gång till Register Now.

Det verkar krångligt men skriv gärna ut den här delen och ta ett klick i taget. Har du problem- kontakta mig.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,
Monica

Kontakt info: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER, SVERIGE

Tel +46 (0)526 20349, Mobil +46 (0)708 434606, Fax +46 (0)526 20586.
Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se
Web, konst:www.artofmonica.se
Mail: monica@artofmonica.se

Betalning till: BG: 5679-7152, alternativt SWISH till 0708434606.
IBAN SE 725 0000 0000 5174 1193346       BIC ESSESESS      Org.nr 561104622701

När det gäller ATIH kurserna vill jag uppmärksamma dig på att du betalar halvt pris när du går om kursen om du tar en vän med, eller om du går om en tredje gång, då går du också för halvt pris. Ännu ett alternativ är att ta med två vänner och du betalar ingen kursavgift, endast boende kommer tillkommer.
Rekommenderad läsning: Drunvalo Melchizedek; The ancient secret of life Vol. 1 and 2; The Serpent of light; Living in the heart. Böcker kan beställas hos Regnbågens Böcker & Smycken i Göteborg   www.regnbagens.com

Kontaktinfo: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER Tel 0526 20349, Mobil 0708 434606, Fax 0526 20586.

Web, aktiviteter: www.ateljelovas.se,Web, konst: www.artofmonica.se

Mail: monica@artofmonica.se

OBS! Oroväckande ofta försvinner mail. Om du inte får svar, maila igen, och ring mig! Detsamma gäller när det närmar sig kursstart om du inte hört från mig.

Jag ser fram till att möta Dig!

I Ödmjukhet/ Monica