Om oss

Ateljé Lövås ägs av konstnär och kurshållare Monica Ljungberg-Öhrn. Konstnär på heltid sedan 1995 med fokus på glas och keramik. Hon har gedigen kunskap inom en rad områden inom alternativsidan och olika meditationstekniker. Med en lärarutbildning vid Karlstads universitet 1976 med inriktning bild och form i ryggen har hon utökat sin kunskap genom fortbildning inom teckning, akvarell, kroki och bildkomposition. Hon har gått en silvergjutningsutbildning Vid Hallbergs Guld i Falköping. Monica har hållit otaliga utställningar i hela Norden och i England. Hennes konst finns representerad över hela jordklotet, förutom Sydpolen. Kung Carl XVI Gustav har ett alster i glas med marint motiv och Drottning Silvia har en stor keramiktavla föreställande en Sverigedeva.

NYHETSBREV! Monica har vunnit en internationell designtävling! Det är också info om kursen ATIH, se mer under kurser.

Monica gratuleras för vinsten i den internationella designtävlingen i Sedona, Arizona, USA

Hej kära du,
Det här blir ett långt och bitvis personligt brev. Det är mycket jag vill berätta.
Först TAAACK så hjärtinnerligt för ert stöd och support angående glastavlan.Tavlan VANN! Och kommer att vara logotype och representera Drunvalos alla Cosmic Gracekurser runt om på jorden framöver.
Jag är både lycklig och stolt över det för Cosmic Grace är en mycket värdig efterföljare till kursen ATIH (Awakening The Illuminated Heart).

Som jag skrivit tidigare har vi lärare blivit lovade att förmedla CG (Cosmic Grace) vidare till er kursdeltagare. Nu på kursen berättar Drunvalo att det är så mycket ny info på väg in att det kommer att dröja kanske två år innan en manual är klar till oss.
CG som den är nu är fullspäckad med info och övningar att ta in – förstå – och LEVA! De första tre dagarna är fullt tillräckliga för oss lärare att sätta oss in i och fullt tillräcklig för er deltagare att ta till sig. De två sista dagarna berättade Drunvalo om forskning som han ännu inte förstår fullt ut och därmed inte kan förmedla vidare. Bara ge en introduktion om. Därav CG om kanske två år.

Världen behöver den första delen, det första steget av CG nu!

Tack vare att så många av er deltagare varit inne på Drunvalos hemsida och gjort en så positiv evaluering är jag klassad som en av världens 8 bästa lärare i School of Remembering! Med er tyngd i ryggen kontaktade jag Drunvalo om att ge ut CG första del nu! Och låta den nya forskningen Drunvalo ännu inte har grepp om få komma i ett senare skede i sin egen takt.
Den nyare forskningen handlar om att skapa Birkland ström, Cosmisk kärlek, det som håller hela universum samman.

Men innan det är möjligt för oss människor MÅSTE vi förstå och hantera stegen före. Efter en del funderande lovade han att göra som jag önskade och kommer under de närmaste veckorna att arbeta på en manual till oss.

Att förstå och LEVA, så gott det går, ATIH är en grundförutsättning för att gå vidare till Cosmic Grace. Det fanns deltagare på kursen i Sedona som har gått ATIH men inte tagit den till sig. Kanske det var en tid sen de gick den? Delar av CG fick de inte mycket ut av. Det slutade med att jag på kvällstid repeterade ATIH med ett antal deltagare för att de skulle kunna ta vara på kursen de gick.

Mitt tips till dig. Känner du att du vill gå CG. Repetera ATIH! Antingen genom dina anteckningar eller unna dig att gå alla fyra dagar igen eller genom en repetitions/återträff-helg. Se Almanacka.

Så hoppas jag att Drunvalo är klar med manualen till i början av oktober. Han vet inte än om vi behöver komma till Sedona för en lärarträff för att visa att vi kan hantera materialet. Han tror att det kommer att bli en tre eller fyradagarskurs.
Tack vare att så många av er gjort evalueringen kan du – genom mig – vara med och påverka hela School of Remembering! Om du ännu inte registrerat dig (det behövdes inte i början) eller om du inte gjort evalueringen – kontakta mig om du vill ha hjälp. Varje evaluering är en röst!

Ett tillägg: En av världens främsta forskare, Randy Powell, som många stora forskningsinstitut försökt att knyta till sig med mångmiljonbelopp, har istället valt att arbeta med Drunvalo i nästa steg av CG. Orsaken är en gammal Arabisk Profetia: När världen står och väljer väg är det en skola som blir jordens räddning. Översatt från Arabiskan heter skolan ”School of Remembering”!